Ontwikkeling

Project details

Projectomvang
64 woningen met 32 overdekte parkeerplaatsen
Architect
Van Dongen - Koschuch
Status
Bouw
Rol Aedes
Ontwikkeling en belegging

Mannoury – Koningin Wilhelminaplein 880-1008, Amsterdam

De bijzondere en kwalitatieve beleving van een hotel ervaren in een appartementencomplex? Mannoury maakt het mogelijk met hoogwaardig afgewerkte algemene ruimtes en naar keuze gestoffeerde of gemeubileerde appartementen in verschillende oppervlaktes.

De penthouses kennen een plafondhoogte van 6 meter, ramen rondom, een open Siematic keuken met o.a. wijnklimaatkast en een zeer ruim dakterras. Er is een ruime garage met voldoende parkeergelegenheid voor fietsen, bakfietsen en auto’s.

Mannoury is ontworpen met veel aandacht voor kwaliteit én klimaat. Hier woon je in een innovatief CO2-neutraal gebouw met een missie: laten zien hoe slimme groene daken bijdragen aan een toekomstbestendige stad.

Voor meer informatie ga naar www.mannoury.nl

Meer van onze projecten

Petit Amstel – Sarphatistraat 24, Amsterdam

Het in 1868 gebouwde pand fungeerde na de oorlog als kinderdagverblijf Huis Henriette. We kochten het pand in 2003 en maakte er in 2017 high-end huurwoningen van.

Soho House – Spuistraat 210, Amsterdam

Het Bungehuis is gebouwd in de jaren '30 van de vorige eeuw als Handelskantoor, vanaf de jaren '70 doet het dienst als universiteitsgebouw. Wij bouwde het zes verdieping tellende rijksmonument om tot een exclusief Soho House.

Aedes werkt o.a. samen met: