Ontwikkeling

Project details

Projectomvang
ca. 15 ha.
Architect
Kentie & Partners
Status
Opgeleverd 2017
Rol Aedes
Ontwikkeling en belegging

Landgoed Vels

Landgoed Vels ligt onder de Eelerberg aan de rand van het Reggedal, een historische handelsroute. Het gebied wordt gekenmerkt door rivierduinen, die zijn ontstaan door de werking van water, wind en ijs. De rivierduinen bepaalden het stroomgebied van de rivier de Regge. Landgoed Vels ligt naast Nationaal Park De Sallandse heuvelrug. Een gebied met stille heidevelden, uitgestrekte bossen en vooral flinke heuvels met weidse vergezichten.

Landgoed Vels is een nieuw NSW landgoed van natuurgrond. Er staat een 19e-eeuwse boerderij – een katerstede – aan een eeuwenoude hoge akker. Twee nog te realiseren landgoedwoningen zijn onderdeel van dit nieuwe landgoed. Naast duurzaam materiaalgebruik is het streven op termijn naar volledige autonomie t.a.v. water- en energieverbruik.

Een gebied met stille heidevelden, uitgestrekte bossen en vooral flinke heuvels met weidse vergezichten

Meer van onze projecten

Sarphatistraat

Aedes Real Estate kocht het pand in januari 2003. Het pand fungeerde jaren als kinderdagverblijf Huize Henriëtte, het oudste kinderverblijf van Amsterdam.

Soho House Amsterdam

Het Bungehuis is gebouwd in de jaren '30 van de vorige eeuw als Handelskantoor, vanaf de jaren '70 doet het dienst als universiteitsgebouw.

Aedes werkt o.a. samen met: