Ontwikkeling

Project details

Projectomvang
ca. 1.500 m²
Architect
Cesar de Leiva
Status
Voorlopig ontwerp
Rol Aedes
Ontwikkeling en belegging

Hotel La Heredia – Andalusië, Spanje

Aedes Real Estate ontwikkelt een luxe boutique hotel in La Heredia door herbestemming van een voormalig kantoor en appartement bij de entree van de urbanisatie. Zowel het kantoor als appartement zijn in 1998 ontworpen door de befaamde architect Cesar de Leiva. Het gebouw diende tot 2006 als kantoor voor een projectontwikkelaar, sindsdien staat het gebouw leeg.

Het hotel biedt 27 hotelkamers over 5 verdiepingen. Auto’s worden gestald in een separate parkeergarage met circa 20 parkeerplekken. De begane grond dient primair als ontvangst/receptie, woonkamer voor de hotelgasten en ‘back of house’. Het hotel heeft geen restaurant. Het exterieur van de gebouwen wordt gerestaureerd. De indeling wordt aangepast en het interieur wordt volledig opnieuw ingericht.

Het interieur zal integer, warm en huiselijk aanvoelen en zal de gast verbinden met de omgeving, lokaal vakmanschap en het culturele erfgoed – het fundament van het ontwerp. Met een achtergrond van lokale materialen en huiselijke kenmerken (zoals kleurrijke tegels, elegante stoffen, comfortabele sofa’s en een open haard) wordt er een gevoel gecreëerd van verleidelijke luxe.

Als u uitgebreidere informatie wilt over het project, stuurt u dan een mail naar info@aedesrealestate.nl.

Key facts: lokaal vakmanschap en cultureel erfgoed

Meer van onze projecten

Plantage Muidergracht 87-91

Bij de stripwerkzaamheden stuitte we op interessante aanwezige gewelven, een van de vele verwijzingen naar de rijke historie van dit gebouw.

Amstel 111

6 gebouwen tussen 3 historische grachten, Amstel, Nieuwe Prinsengracht en de Onbekendegracht, worden omgebouwd tot een nieuw hotelconcept.

Aedes werkt o.a. samen met: