Portfolio

In onze projecten brengen wij hoogwaardige kennis, inspiratie, vakmanschap en kwaliteit samen.
Wij geven oprechte aandacht aan het gebouw, het team, de omgeving. Hieronder vindt u een selectie van onze projecten, zowel gerealiseerd als nog in ontwikkeling.

Plantage Muidergracht 87-91

Bij de stripwerkzaamheden stuitte we op interessante aanwezige gewelven, een van de vele verwijzingen naar de rijke historie van dit gebouw.

Amstel 111

6 gebouwen tussen 3 historische grachten, Amstel, Nieuwe Prinsengracht en de Onbekendegracht, worden omgebouwd tot een nieuw hotelconcept.

Durgerdam

Op een dijk in Durgerdam met uitzicht op het Markermeer, liggen 2 gebouwen die we ontwikkelen tot een boetiek hotel.

Petit Amstel – Sarphatistraat 24, Amsterdam

Het in 1868 gebouwde pand fungeerde na de oorlog als kinderdagverblijf Huis Henriette. We kochten het pand in 2003 en maakte er in 2017 high-end huurwoningen van.

Soho House – Spuistraat 210, Amsterdam

Het Bungehuis is gebouwd in de jaren '30 van de vorige eeuw als Handelskantoor, vanaf de jaren '70 doet het dienst als universiteitsgebouw. Wij bouwden het zes verdieping tellende rijksmonument om tot een exclusief Soho House.

Mannoury – Koningin Wilhelminaplein 880-1008, Amsterdam

Midden in het hart van ‘fashion city’ ontwikkelen we een duurzaam nieuwbouwproject van twee identieke gebouwen, met in totaal 64 huurwoningen.

Hotel La Heredia – Andalusië, Spanje

Een voormalig kantoor en appartement wordt ontwikkeld tot een luxe boutique hotel.

Hyatt Regency – Sarphatistraat 104, Amsterdam

Het voormalig Emma Kinderziekenhuis bouwden we om tot een internationaal 5-sterren hotel met 211 kamers. Een deel van de 19e eeuwse gevels van het oude ziekenhuis zijn bewaard gebleven en geïntegreerd in het nieuwbouw ontwerp.

Landgoed Vels – Hellendoorn

Een van oorsprong 19e eeuwse boerderij, ‘n zogeheten katerstede, werd tot voor kort gebruikt als onderdeel van een melkveehouderij. Wij herstelden dit landgoed in haar oude glorie met een luxueuze woonboerderij en een bosrijk natuurgebied voor een veilige migratie van de oorspronkelijke fauna.

Hoxton Hotel – Herengracht 255, Amsterdam

Het Rembrandt Classic hotel, bestaande uit 4 panden, waarvan 3 rijksmonumenten, zijn door ons omgetoverd naar een 4-sterren Hoxton Hotel.

Aedes werkt o.a. samen met: