Nieuws

06 mei 2019

In ere hersteld

Te midden van eikenbomen, ietwat verscholen gelegen aan een eeuwenoude akker, ligt landgoed Vels. De oude boerderij met zijn rijke geschiedenis ligt daar, aan de rand van het Reggedal, tegen het Nationaal Park De Sallandse Heuvelrug aan. Stap binnen in een renovatieproject om u tegen te zeggen.

17 september 2018

Exclusief SOHO House strijkt neer in Bungehuis

In het voormalige Bungehuis vlak achter het paleis op de Dam heeft de besloten club Soho House in juli haar Nederlandse vestiging geopend.

26 juli 2018

Welkom bij de club

Met de komst van het Soho House is de stad een besloten club rijker. Gaat dit concept wel werken in Amsterdam?

09 mei 2017

Krakers eruit, zwembad erin

Je zou bij zo'n nieuwe members club/hotel/
restaurant/bar/sociëteit/gym/bioscoop/
swimming pool toch wat meer Zuidas in de rij verwachten. Niets van dat alles.

24 april 2017

Mama Makan, Dutch Grand Café met een Indisch tintje

Bij Mama Makan, een 'Dutch Grand Café' met een Indisch tintje, kun je terecht voor gadogado en rookworst

04 april 2017

Een sympathiek compromis

De oude gevel, een opvallende gele steen én een handige tuin: het Hyatt Regency in de Sarphatistraat neigt naar een pastiche. Toch heeft het hotel interessant elementen.

09 maart 2017

“Hotelstop werkt averechts.”

"De bouwstop voor nieuwe hotels leidt tot de komst van enorme budgethotels in de omgeving van de stad." Zegt Paul Geertman van herontwikkelaar Aedes. En dus tot extra drukte.

27 juni 2016

Vijfsterrenhotels Amsterdam

Vijfsterrenhotels hebben het gemunt op de bijzondere monumentale panden die Amsterdam rijk is en vestigen zich in voormalige spaarbanken, burgerweeshuizen, handelskantoren en scheepvaarthuizen. Het Andaz en het Conservatorium Hotel zetten in 2012 de toon, het ultra-chique Rosewood Hotel in het voormalig Paleis van Justitie opent in 2018 en is voorlopig laatste ster aan het firmament. Een nieuwe toekomst voor monumentaal vastgoed met respect voor de rijke historie.

12 april 2016

Andaz in top 10 beste kunsthotels ter wereld

In het kader van Wereldkunstdag op vrijdag 15 april, vroeg Hotels.com hotelbezoekers naar het beste kunsthotel van de wereld. Het Andaz Hotel eindigde in deze lijst op nummer 6, achter The Surrey in New York en Éclat in Peking.

Aedes werkt o.a. samen met: