onze visie

Om vastgoed duurzaam leven in te blazen moet je een langetermijnvisie hebben voor het object en zijn omgeving, moet je historie en toekomst verbinden, moet je actief betrokken zijn bij de hele levenscyclus.
Nieuwe vitale plekken zijn geïntegreerd in hun omgeving en ontstaan door creativiteit en kennis. Zo geven we een gebouw nieuwe betekenis en inhoud en ontstaat hoogwaardige belevingskwaliteit.

Lees Verder

about Aedes
Sustainability

Duurzaamheid: een modieuze term?

Niet wat ons betreft. Het beste bewijs ligt misschien wel in het feit dat we ‘afgeschreven’ objecten een tweede jeugd bezorgen. Dat doen we door het goede van toen te combineren met het beste van nu. Maar toekomstgericht denken is ook terug te vinden in onze nieuwbouwprojecten. Dus wanneer we (nieuwe) projecten ontwikkelen willen we een duurzaam ontwerp, dat we gedurende het ontwerpproces toetsen en daar waar nodig aanpassen. Hierbij worden erkende meetmethodes gebruikt. Zo wordt per project een score bepaald op gebied van energie, milieu, gezondheid, gebruikskwaliteit en toekomstwaarde. Door tijdens het ontwerp te meten kan er tijdig worden bijgestuurd naar een beter eindresultaat. Daardoor kunnen we gebouwen maken met een lager energiegebruik, minder CO2 emissie en met een langere economische levensduur.
Wij werken samen met partners die door hun bijdrage ons kunnen helpen om duurzamere gebouwen te maken, zoals de Triodos Bank (‘most sustainable bank of 2009’).

Het goede van toen en het beste van nu

Hotel La Heredia Spanje 2017

Hotel La Heredia – Urbanisatie La Heredia Benahavis Malaga Aedes Real Estate ontwikkelt een luxe boutique hotel in La Heredia door herbestemming van een voormalig kantoor en appartement bij de entree van de urbanisatie....

Lees Verder

Hyatt Regency Amsterdam, Sarphatistraat Amsterdam, 2016

Bekijk Project

...

Professor Tulpstraat Amsterdam, 2010

Bekijk Project

...

Hoxton Hotel Amsterdam Amsterdam, 2015

Bekijk Project

...

Andaz, Prinsengracht 587 Amsterdam, 2012

Bekijk Project

...

Burgerziekenhuis

Amsterdam, 2011

Bekijk Project

...

Landgoed Vels

Hellendoorn, 2015

Bekijk Project

...

Sarphatistraat

Amsterdam, 2008

Bekijk Project

...

Soho House Amsterdam, Bungehuis Amsterdam, 2016

Bekijk Project

...

Aedes werkt o.a. samen met: